Twentebokaal 2016

Geplaatst op 08-02-2016 door Nienke Zuidersma en fotograaf Johan Karelse in Wedstrijden

Eergister was t weer zover dat de kinderen hun kunsten mochten laten zien. Dit maal moesten we afreizen naar Enschede voor de Twentebokaal, het nationaal pupillentoernooi.

Het werd een dagje waarbij de ouders met de kinderen teamwerk hebben verricht. Want al snel na aankomst bleek dat er geen trainer of iets aanwezig was. Een alerte ouder nam al snel de taak op zich om de caps uit te delen en het geld te verzamelen. Samen over de dag goed opgelet wie er moest rijden en hoe het ervoor stond.

De dag was gevuld met vele vraagtekens maar we zijn weer met een goed gevoel naar huis gegaan. De kinderen vonden het springkussen op het binnenterrein helemaal geweldig en werd een mooie warming up oefening.. Net voor de wedstrijd van de bult afgetrokken en mooi warm het ijs op. Alle kinderen hebben heel goed hun best gedaan op het ijs. We waren niet met veel kinderen van trias maar het was weer de moeite waard om het mee te maken.

Twentebokaal  Twentebokaal 
Twentebokaal  Twentebokaal
 Twentebokaal  Twentebokaal
 Twentebokaal  Twentebokaal
 Twentebokaal  Twentebokaal
   
   

Brian en Suze - Brian een mooie 2de plek bij de jongens pupillen 1 en Suze een mooie 1ste plek bij de meisje pupillen 2 (en ook 1ste bij de gecombineerde wedstrijd van de pupillen 2) Het meiden relay team van Trias haalt goud binnen Onze Trias rijders tijdens de Twentebokaal
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: