Trias wint clubklassement Autumn Tournament

Geplaatst op 21-10-2013 door Iris & Simone Veenstra in Wedstrijden

Zondag 20 oktober was het herfst toernooi in Groningen. We moesten vroeg van start, het inrijden was om 9 uur. Van onze club deden er 11 rijder mee.
Bij de junioren D Martine, Simone, Hessel en Joris. Junioren C Iris, Nathan, Tjerk, Sven en Robin. Junioren B/A Tineke en Siebren.
Deze dag in Groningen was een gezellige en geslaagde dag. Het was gezellig binnen en buiten de club. En in plaats van 1 coach langs de kant hadden we er veel meer, want de broertjes en zusjes die mee waren moedigden iedereen aan.
Aan het einde van de dag hadden we de aflossingen. In rit 2 Trias meisjes met Tineke, Martine,Iris en Simone. Met een val in hun race zijn ze uiteindelijk nog 3de geworden. Bij de Trias shorttrack met Siebren, Tjerk, Nathan en Sven, was er ook een val en met het aftikken een frontale botsing tussen Siebren en Nathan. Uiteindelijk zijn ze toch nog 2de geworden, met een inhaalrace. De race was voor hun net iets te kort.
Om half 7 was de prijs uitreiking met veel blauw op het podium.
En we hebben er voor de club weer een beker bij. Met het club klassement was Trias 1ste .
Het was weer een leuke geslaagde wedstrijd dag.


Redactie:
Bij de boys junior D eindigde Joris op een 11de plaats en nam Hessel met een 1ste plaats het goud mee naar huis.
Bij de girls junior D eindigde Simone op een mooie 7de plaats en nam ook Martine met een 1ste plaats het goud mee naar huis.
Bij de Ladies junior C eindigde Iris in een sterk startersveld op een 11de plaats.
Bij de Men junior C eindigde Tjerk op een 1ste plaats, Nathan op een 3de plaats, Sven met een 4de plaats net naast het podium en Robin op een 19de plaats.
Bij de junior A/B werd Tineke bij de Ladies 2de en Siebren bij de Men ook 2de.

Tjerk opende zijn dag met een hele snelle rit op de 777 meter. Hij wist in zijn eerste rit zijn Nederlands record op deze afstand te verbeteren. Hij zette een tijd van 1:13.585 neer. (zie ook het bericht op schaatsen.nl)


Trias shorttrack wint clubklassement Autumn Tournament Simone Veenstra in actie tijdens het Autumn Tournament Iris Veenstra in actie tijdens het Autumn Tournament
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: