Trias haalt bijna 1500 euro op met Poiesz-actie

Geplaatst op 27-04-2013 door Brenda Hauser in Wedstrijden

Met een enthousiast groepje kinderen waaronder zelfs de kleine de Boertjes, Boyen (broertje van Martine en Femke) en Marit (zusje van Tjerk en Hylke) en een aantal ouders hebben we op 30 maart in de Poiesz supermarkt aan de Oostersingel gestaan om Trias te promoten en natuurlijk heel veel munten voor onze club te ontvangen.

We hadden veel succes met onze actie die bestond uit een paasloterij en "zoek het gouden ei" speurtocht voor de kinderen.

Vrijdag 19 april zijn Sandra de Boer en ik samen met een aantal kinderen naar het Sponsorgala geweest om de cheque op te halen.
Na een gezellige muzikale avond konden we de cheque afhalen bij de bedrijfsleiders.
We zijn derde geworden bij de gebaksbattle en samen met de gespaarde munten heeft dat ons dit jaar 970 euro opgeleverd, weer een prachtig bedrag!

Vol trots kan ik jullie ook nog meedelen dat we de prijs voor leukste aktie in de supermarkt hebben gewonnen. Die prijs bestond uit 500 euro te besteden aan clubkleding.

Geweldig!

Hierbij wil ik iedereen die op wat voor manier dan ook geholpen heeft om deze aktie tot een succes te maken ontzettend bedanken voor hun inzet!


Opbrengst Poeisz actie 2013
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: