Regio in Heerenveen

Geplaatst op 19-01-2016 door Sjoerd Span in Wedstrijden

Afgelopen zondag de tweede wedstrijd meegemaakt met onze kids en Trias, de regio Noord-Oost competitie te Heerenveen. Voor Fardau was het de eerst keer, helaas was ze de vorige wedstrijd ziek en moest op het laatste moment afhaken. Voor Jelte-Roel was het de tweede wedstrijd en wat vinden ze het leuk! Ook wij als ouders vinden het altijd erg gezellig bij de trainingen en nu dan ook de wedstrijden. Het is het eerste seizoen voor ze dat ze op Short Track zitten dus het was voor ons allemaal nieuw. Langzamerhand raken we een beetje thuis in hoe het allemaal werkt, Shorttrack Online is daar ook erg handig voor hebben we gemerkt.

Fardau zit bij de C’s en is eeuwige derde zegt ze zelf. Bij de clubwedstrijd was ze ook al een paar ritten derde geweest. Haar uitgereikte helmcap nummer 33 was dan ook erg toepasselijk. En inderdaad bij de start was ze de eerste rit wederom derde. Gelukkig was ze 1 van de snelste derden zodat ze toch door kon naar groep 1 van de halve finale. Maar dan wordt het in volgende ritten moeilijker natuurlijk om hoog te eindigen in een rit dus is ze ergens in het midden van het deelnemersveld van de C’s zijn geëindigd. Maar Fardau is ook meer het type die op Short Track zit omdat ze het gewoon leuk vindt en er veel vriendinnetjes heeft inmiddels. Ze hebben altijd dikke lol en gaat altijd met plezier naar de trainingen en wil niets missen!

Jelte-Roel heeft de vorige regio wedstrijd bij de B’s gereden maar mocht nu met de A’s meerijden. Eerst dacht hij van jammer, want hij vindt winnen erg leukJ. Maar halverwege werden we getipt dat je nu een 500m rijdt en je dan ook “een tijd” kan zetten en als je snel genoeg bent mag je met bepaalde wedstrijden meerijden wat je weer een ervaring rijker kan maken. Na afloop bleek inderdaad dat hij hiervoor snel genoeg heeft gereden. Jelte-Roel is meer het type die graag wil winnen maar ook hij heeft inmiddels veel vrienden bij het Short Track en gaat er altijd met veel plezier heen.

Al met al kijken we met plezier terug op een leuke dag!

De uitslag van de regio in Heerenveen in cijfertjes vind u terug op shorttrackonline.


Fardau haar uitgereikte helmcap nummer 33 was dan ook erg toepasselijk ... halverwege werden we getipt dat je nu een 500m rijdt en je dan ook “een tijd” kan zetten en als je snel genoeg bent mag je met bepaalde wedstrijden meerijden wat je weer een ervaring rijker kan maken.
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: