Razende Ijsreporter met verslag Regio finale!

Geplaatst op 04-03-2013 door Foppe Land in Wedstrijden

Helaas geen brons voor een Triasser in de Landelijke Regiofinale te Groningen Was er in het vorige stukje van uw aller razende ijsreporter nog sprake van een euforische stemming door te stellen dat de club wel “even “ Groningen onveilig zou maken in de landelijke regio finale bleek dat er zowel bij de pupillen meisjes als jongens geen triasser op plaats 3 te staan.

Helaas, net geen brons voor Trias. Maar was er niets te vieren in Groningen dan? Jazeker wel want bijna alle andere plaatsen in de top 10 waren bezet door een trias rijder. Langzamerhand wordt de rest van Nederland bijna gek van die blauw-witte trias pakken. Even voor de goede orde, in de eindrangschikking stonden de triassers op de volgende plaatsen: 1 Sven 2: Martine en Steyn 4: Hessel 5: Iris 6: Robin en plaats 9 voor Simone. Dit houdt dus in dat er geen triasser te vinden is lager dan plaats 9 in de totaaluitslag en dat daarmee een ieder binnen de top 10 staat is bijna een unieke situatie. Sven is de laatste weken flink op stoom, zowel de 333 als de 500 waren een prooi voor Sven. Echter, verraste Steyn zowel vriend als vijand en zichzelf door de 1000m superfinale te winnen en daarmee Sven afhoudend van een triologie.

Ook Robin en Hessel reden een gedegen toernooi met PR’s voor Hessel op zowel de 333 als de 500. Robin snelde ondanks een valpartij naar 2 PR’s. Simone en Iris scoorden ook beide mooie PR’s op de 500 Martine slaagde hier net niet in, maar benaderde haar tijd van Munchen tot op bijna een tiende. Was er in het verleden nog sprake van kwantiteit bij Trias, volgens mij mogen we zo langzamerhand wel spreken over alleen maar kwaliteit. Dit in de wetenschap dat b.v. Nathan, als supporter wel aanwezig, net als vele andere triassers niet eens op de deelnemerslijst stond. Dit door deelname aan 2 Star-class wedstrijden, gelijktijdig met de regio. Misschien had hij het Brons wel meegenomen, we zullen het nooit weten, maar ach... wie weet, het seizoen is nog niet ten einde.

Uw razende ijsreporter 


kardinge! De razende ijsreporter!
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: