Klaar voor de start?

Geplaatst op 26-09-2016 door Sigrid in Wedstrijden

De trainingen voor het winterseizoen zijn nog niet van start en de eerste wedstrijd staat al op het programma.
Zaterdag 24 september wordt op onze thuisbaan de Elfstedenhal de eerste shorttrackwedstrijd in Nederland verreden, de KNSB Cup.

20 Trias-sers aan de start in een veld van ruim 150 rijders.  De ruim 150 rijders verdeeld over divisie A t/m G, ingedeeld op basis van de hun beste tijd verreden op een Benelux-baan. Vandaag op het programma de 1000m.

De vragen van vandaag “Waar sta ik” en “Hoe goed ben ik de zomer ‘doorgekomen’ ”.

5 van de 20 Trias-sers gaan voor het eerst van start bij de KNSB Cup. Je bent gewend om te starten in de regio en tijdens nationale en internationale wedstrijden. Dan rij je tegen leeftijdsgenootjes. En nu, bij de KNSB Cup, zou het best kunnen dan je bijvoorbeeld start tegen een junior A, één kop groter dan jij bent …. . Het blijkt de rijders niets uit te maken.  

Deze wedstrijd blijkt niet alleen een test om te kijken waat je staat met je voorbereidingen maar het is ook het zien van de rijders van de andere rijders en weer even bijpraten na de zomer en natuurlijk de opening van het seizoen.

Hoe onze rijders het gedaan hebben, dat kunt u teruglezen in de wedstrijduitslag op shorttrackonline.

En natuurlijk willen wij iedereen die ons op en langs de baan en achter de schermen heeft geholpen met het organiseren van deze KNSB Cup hartelijke bedanken. Zonder jullie was het niet gelukt.

Op vr 30 september staat de Speedchallenge op het programma, waar die rijders mogen starten om alsnog de Star Class limiet of de KNSB Cup limiet alsnog te rijden.
En op 8 oktober de internationale start van het seizoen met de Opening Games in Turnhout. Dit keer op een andere locatie in Turnhout. (Meer weten over dit bewonderingswaardige project – lees meer op de speciale facebook-pagina hierover).


Leon Bloemhof (nr 119) van start in de divisie A Hessel van Berkum (nr 45), Henk Bos (nr 107) en Steyn Land (nr 15) samen in de halve finale (en later ook in de finale) bij de divisie C Dedmer Bouma (nr 147) van start in de divisie G.
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: