De ‘mannen’ achter onze rijders

Geplaatst op 31-12-2016 door Trias Shorttrack in Wedstrijden

Toppers, de basis voor onze rijders, vrijwilligers, elke maandag en vrijdag en tijdens wedstrijden staan ze voor ons klaar, genietend langs de baan, aanmoedigend in de coachbox, vraagbaken, duizendpoten, veel achter de schermen regelend, staan keer op keer klaar met raad en daad, …  

Met andere woorden: we zijn trots op onze trainers en een dikke dankjewel voor alles wat ze voor onze rijders doen!

Ook afgelopen vrijdag 30 december, terwijl onze rijders van de clubs genieten van hun kerstvakantie, verzamelden de trainers van het RTC, Gewest, SCT en Trias zich om samen hun kennis over shorttrack-trainingen en –technieken te delen.

Mark Scheepstra over deze trainerstraining: “Na eerst een half uurtje RTC training te hebben gekeken waar toch veel van onze SCT en Trias rijders rondrijden, hebben we eerst een half uurtje off-ice op de tribune met een bakje koffie de theoretische kant belicht. Daarna zijn we het ijs opgegaan en hebben we alle techniek hoeken van de shorttrack baan besproken. Afsluitend nog wat mooie WorldCup beelden op de beamer onder het genot van de beschuit met muisjes van Phil. 

Conclusie: goed om dit vaker te doen, zodat we de basis vanaf club rijders naar Gewest naar RTC nog meer op één lijn krijgen.

Dave, bedankt voor je tijd. Trias en 11stedenhal bedankt voor het ijs en de koffie”.

Dat belooft weer veel voor de maandag en vrijdagtrainingen waar onze trainers het hele seizoen onze rijders de beste shorttracktechniek aanleren. Deze toppers maken van ons allemaal toppers en hebben bovenal heel veel plezier samen met onze rijders.

Allen een goede jaarwisseling en in 2017 weer een goed en sportief jaar gewenst. Aan onze trainers zal het niet liggen, ze zijn na vrijdag weer helemaal fris en zitten vol nieuwe techniekoefeningen die ze in 2017 ons willen laten uitvoeren!


de trainers van het RTC, Gewest, SCT en Trias verzamelden zich om samen hun kennis over shorttrack-trainingen en –technieken te delen Trainers bedankt Samen vieren
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: