1ste regiowedstrijd van het seizoen 2013-2014

Geplaatst op 21-11-2013 door Sigrid in Wedstrijden

Zondag 17november was het zover. De eerste regiowedstrijd Regio Noord Oost van het seizoen is een feit. Zeventien Trias rijders en hun ouders vertrekken in de loop van de ochtend naar Enschede.
Voor een aantal rijders de 1ste wedstrijd van het seizoen, andere rijders hebben dit seizoen al wedstrijden gereden. Voor Tim Karelse is dit zijn debuutwedstrijd. Ook Manon de Boer maakt haar debuut, niet als rijder maar als coach.

Op alle vlakken is Trias shorttrack vertegenwoordigd.
De pupillen 1 t/m 3 gaan met zijn allen de competitie aan, verdeeld over 3 divisies afhankelijk van eerder gereden tijden.
De 3 pupillen Simone, Maaike en Hessel starten de competitie in de hoogste divisie, divisie A. In een veld van 17 rijders geven ze met een 1ste, 2de en 6de plaats een goed visitekaartje af.
In divisie B starten maar liefst 7 Trias rijders in een veld van 17 rijders. De dames Sietske, Esmee en Femke en de heren Samuel, Hylke, Joris en Niels zullen Trias binnen deze divisie gaan vertegenwoordigen. En Trias vertegenwoordigen deden ze zeker met de plekken 4, 5, 6, 11, 12, 13 en 14. Met zoveel rijders binnen deze divisie was tijdens elke heat wel Trias blauw op de baan en moest vaak onderling de strijd aangegaan worden.
In de divisie C gingen in Enschede 15 rijders van start. De Triasrijders Lars, Daan en debutant Tim reden zich in de eerste heat allen bij de eerste twee en kwamen daardoor in de strijd om de eerste 8 plaatsen. Met een uiteindelijk 2de, 5de en 7de plaats konden ook zij heel tevreden op de wedstrijd terugkijken.
Bij de junioren verschijnen de 4 junior-C rijders Iris Veenstra, Nathan, Sven en Robin in een mooi veld van 25 rijders aan de start.  Met een 2de, 6de, 10de en 18de plaats in het overall klassement een mooie start binnen de regiocompetitie.

En dan de relays ... een onderdeel waar Trias normaal sterk op was ... Zo aan het begin van het seizoen leverde dat verschillende resultaten op.


Het debuut van Tim in een regiowedstrijd. Het debuut van Manon als coach. Ook Esmee en Femke troffen elkaar in een heat.
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: