Update: Itzhak en zijn WK's

Geplaatst op 22-02-2012 door Justin in Algemeen

Melbourne - "Onze" Itzhak de Laat rijdt komende weken twee WK's. Zowel bij de junioren als bij de senioren is Itzhak present. Hoe het hem vergaat in Melbourne en Shanghai kun je volgen op de site.

Itzhak vertelt dat het tot nu toe geweldig is en dat het ook super lekker weer is. (Australië ligt op het zuidelijk halfrond en het is nu zomer daar.) " Ik heb al iets te lang op het strand gelegen en ben nu een beetje verbrand." Dit is een nieuwe ervaring voor de vele shorttrackers in Melbourne. Een temperatuur rond de 27C en dan ook nog shorttracken. Itzhak is ook redelijk onder de indruk van de stad. "Het is een mooise stad met veel grote en hoge gebouwen."

De heenreis heeft de Nederlandse equipe erg veel tijd gekost. Al op Schiphol kreeg het vliegtuig pech en moesten ze drieëneenhalf uur wachten voordat ze konden vertrekken. "Door deze vertraging misten we in China onze vlucht en moesten we daar ook 10 uur wachten voordat we verder konden vliegen." Al met al hebben heeft de ploeg er 40 uur over gedaan.

Gister heeft Itzhak voor het eerste getraind. "Ging nog best goed, al waren de benen wat zwaar."
Vrijdag start het toernooi voor hem. Maar dan zullen de benen wel weer oke zijn.

Via de site blijf je op de hoogte van de verhalen uit Melbourne!


Itzhak WK's
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: