Trias verdient ruim 1000 euro met Poiesz-actie

Geplaatst op 12-04-2015 door Ilona in Algemeen

Trias Shorttrack verdiende dit jaar met de Poiesz-actie 1024 euro voor de club. De cheque met het bedrag werd vrijdagavond in ontvangst genomen tijdens het galafeest in het FEC.

‘Volgend jaar ga ik weer helpen’, zegt Lars. Hij en de andere Triassers Femke, Esmee, Anne Marit, Ilse, Annika, Sietske, Tjerk, Daan, Samuel en Dedmer hebben net een flitsende avond in het FEC achter de rug.

Poiesz-supermarkten steunt met de actie niet alleen financieel clubs en verenigingen, maar beloont de inzet van de clubleden ook nog eens met een gala-avond. Dit jaar met optredens van Jan Smit, Monique Smit en Tim Douwsma en Og3ene.

‘Voort wat, hoort wat’, moet de Sneker supermarktketen hebben gedacht toen ze 10 jaar geleden het concept van de Poiesz-actie lanceerde. Voort wat hoort wat, geldt ook voor lid zijn van een club of vereniging. Je krijgt er training en soms moet je wat doen voor je club.

In totaal deden dit jaar 515 clubs en verenigingen mee aan de actie die de supermarkt ruim een half miljoen euro kost.

Actiedag 28 maart

De Poieszactie beslaat acht weken. Aan elk filiaal zijn acht clubs of verenigingen verbonden die elk een week actie mogen voeren. De week van 23 tot en met 28 maart was de week van Trias Shorttrack, met als hoogtepunt de zaterdag.

Die dag waren Femke, Esmee, Anne Marit, Ilse, Annika, Sietske, Lars, Tjerk, Daan en Samuel(en een aantal ouders) in de weer om muntjes te scoren die klanten krijgen bij de boodschappen. Als tegenprestatie was er voor de klant een bingomunt waarmee het altijd prijs was.

‘Wij kregen heel vaak de vraag: wat kost dat dan. Mensen dachten dat ze dan moesten betalen’, vertellen Lars en Samuel lachend. De actie van Trias sloeg goed aan en de muntenopbrengst was goed voor een cheque van 1024 euro.

Een mooie ‘instrooier’ voor onze club, waar we allemaal trots op mogen zijn. Maar in het bijzonder Martina, Rika en Mirja, want zij trokken dit jaar de actiekar. Bedankt!

De actiedag in beeld gebracht door Jurgen.


Een aantal van onze Trias pupillen tijdens het afscheidende galafeest Een aantal van onze Trias pupillen tijdens de actiedag in de Poiesz Leeuwarden Centrum Een heerlijke gezelligheid!
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: