Poiesz Jeugd Sponsoractie

Geplaatst op 26-03-2014 door Brenda in Algemeen

Zaterdag 22 maart mochten wij onze club promoten in de Poieszsupermarkt aan de Oostersingel in Leeuwarden. Om tien uur hadden Martina(moeder Sven, Esmée) en ik de prijzentafel mooi ingericht en de soepstand klaar. Het was onze taak om op een leuke manier de cup a soupaanbieding te verkopen. daarmee kunnen we een extra prijs winnen, in de vorm van punten. Door de klanten te vragen af te rekenen met een pasje van Trias, kon dit ons veel sponsorpunten opleveren.

Esmée, Iris, Anna-Marit en Femke namen de ochtend voor hun rekening en werden 's-middags afgelost door Samuel, Ilse, Tency en Martina door Ilona(moeder Samuel, Nathan), een ster in het benaderen van klanten. Ook Claire kwam nog even langs om soep te schenken. Het was een gezellige dag, zowel voor de klanten als voor de kinderen. Deze laatsten deden het geweldig. Met glitterhoeden op prezen ze de bingoshow aan, met schort en koksmuts de soep. Klanten die ons steunden mochten meedoen aan de grote bingoshow en er gingen vele prijzen uit. De pakjes cup a soup waren niet aan te slepen. Er waren zelfs klanten die de soep speciaal kochten om ons te steunen en deze vervolgens doneerden om uit te delen. Voor de kinderen was er een cup a soupprijsvraag met altijd prijs, dus ook daar veel blije gezichten.

Een hoogtepunt is voor de kinderen toch altijd wel het moment dat ze tussen de klanten ineens hun trainer ontwaren, in dit geval Mark met zijn zoontje. Natuurlijk kocht ook hij in voor Trias, won een schitterende bidon van Muta en ook Nout ging met een prachtige puzzel naar huis. Tot slot was ook de bedrijfsleider zeer enthousiast, dus al met al weer een geslaagde dag.

Toen ik 's avonds nog even de tussenstand van het filiaal bekeek(we stonden eerder bijna onderaan), zag ik tot mijn verbazing dat we gestegen waren naar een prachtige derde plaats, wat een extra punten, geweldig! Wat kun je met elkaar toch mooie dingen doen!

Hierbij wil ik iedereen die geholpen heeft deze dag tot een succes te maken, in wat voor vorm dan ook, heel hartelijk bedanken!


Het actieteam tijdens de Poeisz Jeugdsponsor actie Het actieteam tijdens de Poeisz Jeugdsponsor actie Een trotse prijswinnaar EN trainer met het actieteam tijdens de Poeisz Jeugdsponsor actie
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: