Nieuwe rubrieken en meer!

Geplaatst op 15-10-2012 door Dennis in Algemeen

Leeuwarden – Naast de verslagen van de wedstrijden en evenementen, hebben we vanaf heden nieuwe rubrieken op de website! Voor de kids: een rubriek is een reeks van berichten over het zelfde onderwerp.

IK&SHORTTRACK
De rubriek heet “IK&SHORTTRACK”, hier vertelt een persoon kort wat zijn of haar relatie is met shorttrack en/of trias. Dit kan variëren van jeugdlid tot ijsmeester en van opa/oma tot voorzitter. Aan het einde van de rubriek is een interessante vraag die elke keer verschillend is. De spits wordt afgebeten door de redactie en kunnen jullie binnenkort lezen op de site. 

UIT DEN OUDE DOOSCH
De rubriek heet “UIT DEN OUDE DOOSCH”, in deze rubriek wordt iets vermeld wat vroeger speelde. Dit zijn oude verhalen, plaatjes of enig ander materiaal uit de oude Trias archiven.. Deze rubriek zal ongeveer een keer per maand worden gepost. Suggesties voor deze rubriek kunnen jullie mailen naar de redactie.

De website
Zoals jullie allemaal kunnen zien is de website aangepast. Een frisse achtergrond en wat kleine aanpassingen op de site is de nieuwe start voor het winter seizoen. Graag zouden we willen weten wat jullie hiervan vinden. Suggesties kunnen altijd gemaild worden, maar het is leuker als er discussies ontstaan op de Facebook pagina van Trias.

Delen van de website
Graag zouden we willen zien dat de website gedeeld wordt op social media. Dit kan worden gedaan door op de “homepagina” naar beneden te scrollen naar de kop "Trias shorttrack leeuwarden" en de site te delen op de gewenste media. Hierdoor komt onze site hoger in de google zoekresultaten. Dit betekent dat wanneer iemand Googled naar “shorttrack”, de website van Trias hoger in de zoekresultaten komt te staan. Dit zien wij graag gebeuren!

Mail adressen
Een update voor de mailadressen van het contact formulier:

  • Algemeen: bestemd voor alle algemene vragen m.b.t. tot de club.
  • Redactie: bestemd voor alle vragen m.b.t. tot de website en het nieuws.

Veel veranderingen op de site, kortom… nog meer redenen om naar de Triaswebsite te komen!


Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: