Mededelingen

Geplaatst op 24-02-2012 door Mark in Algemeen
Sven
 
De meeste van jullie zijn er natuurlijk al van op de hoogte dat Sven 2 weken geleden op de training gevallen is en daarbij beide botten in zijn onderbeen heeft gebroken. Na een lange avond in het ziekenhuis mocht Sven om half één 's nachts weer naar huis met zijn rechterbeen in "spalk" gips. Geluk bij een ongeluk was dat Sven niet geopereerd moest worden. Afgelopen maandag is Sven weer in het ziekenhuis geweest voor controle en helaas mocht het spalk gips nog niet vervangen worden voor loop gips.
Om het leed een beetje te verzachten gaan we natuurlijk allemaal nog een kaart sturen naar Sven, het adres van Sven is:
Sven Roes, De Draai 33, 9061 DH, Giekerk

Training vrijdag
 
Ivm de Friesland cup / Star Class van komende weekend vervalt de training van vrijdag. Natuurlijk is iedereen het hele weekend welkom om te komen kijken naar de verrichtingen van de Triassers. Namens Trias doen mee: Martine, Maaike, Nathan, Jasper, Tjerk, Tineke, Mandy en Bram. Zij zullen in een veld van ongeveer 145 pupillen 1 en junioren C uit West Europa strijden om de prijzen en de kwalificatie voor de Europeesche finale.
 
ONK
 
Voor wie aan het einde van het seizoen nog het ONK wil rijden, de wedstrijd is verplaatst van Amsterdam naar Turnhout. Dus de liefhebbers van shorttracken in België kunnen in April 3 weekenden achter elkaar in België wedstrijden rijden (Paastoernooi, ONK en Closing games).
 
Clubwedstrijd
 
We zijn nog druk in onderhandeling met de ijshal om nog een geschikte vrijdagavond te vinden voor de clubwedstrijd. We houden jullie op de hoogte!
 
Itzhak op WK junioren
 
Natuurlijk te volgen op de Trias site, komend weekend rijdt Itzhak het WK junioren in Melbourne en daarna gaat Itzhak nog even mee met het heren team naar het "grote" WK. Wij wensen Itzhak veel succes toe en wij gaan er natuurlijk vanuit dat Itzhak de Koreanen en Canadezen even laat zien dat ze de komende jaren niet alleen met Sjinkie rekening moeten houden.

Opmerking van de redactie: Trias Feest!
 
Vergeten jullie je niet aan te melden voor het Trias Shorttrack: Los in het sprookjes bos (16+)?! Het feest vind 31 maart plaats en het zal weer een mooi feest worden! Zie Facebook voor het aanmelden en houdt Twitter in de gaten!

Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: