Jeugdsponsoractie Poiesz: Trias doet mee!

Geplaatst op 02-02-2012 door Ilona in Algemeen

Leeuwarden - Start Poiesz jeugdsponsoractie. Nog een paar dagen en dan start de Jeugdsponsoractie van de Poiesz. Dan hangt acht weken lang de Trias-koker bij de Poiesz-vestiging aan de Oostersingel in Leeuwarden.
Munten krijg je voor iedere 10 euro aan boodschappen, maar wekelijks heeft de Poiesz ook een groot scala aan producten waarvoor je extra munten krijgt. Dus hou de advertentie van de Poiesz in de gaten of breng regelmatig een bezoek aan de site van de Poiesz.

Vorig jaar heeft de muntenactie een kleine duizend euro (!!) opgeleverd wat ten goede kwam aan de nieuwe pakken. Dit jaar wil Trias de opbrengst gebruiken om het leenmateriaal te vernieuwen. Kom je zelf niet bij de Poiesz-vestiging aan de Oostersingel, de munten kunnen tijdens de trainingen ook ingeleverd worden bij Jules of Ilona (vader of moeder van Nathan en Samuel) of bij een van de trainers.

Van 19 tot 24 maart is het de Trias-actieweek bij de Poiesz. Zaterdag 24 maart treft u de hele dag pupillen van Trias aan de Oostersingel. De aard van onze actie, blijft vooreerst geheim!!!!


Jeugdsponsoractie Poiesz Kids in actie. Kids in actie.
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: