In nieuwe Triaspakken het ijs op

Geplaatst op 10-05-2015 door Ilona in Algemeen

Trias Shorttrack krijgt nieuwe pakken. Deze week waren er twee passessies. Wie niet in de gelegenheid was, heeft nog tot eind mei de tijd om de goede maat uit te zoeken. Daarna gaat de bestelling de deur uit.

Het is woensdagavond een drukte van belang in De Golle in Wirdum. Veel pupillen die in Heerenveen hebben getraind, stoppen op weg naar huis in Wirdum om hun nieuwe kledingset voor het komende schaatsseizoen te bestellen. De firma Hunter levert de kleding.

Met een uitgebreide proefset schaatspakken, schaatsbroeken, fietsbroeken en fietsshirtjes, kleding is Maarten hoofd van de passessie. Deskundig geeft hij advies. Het lijf van het pak iets langer of korter of een fietsbroekje dat beter wat strakker kan. Het maakt niet uit, hoe oud je bent, maar het presteert het best, als kleding als gegoten zit.

In de paspakken is de oude print nog goed herkenbaar. Of dat ook het nieuwe dessin wordt, laat de pakkencommissie nog even in het midden. ‘De broeken worden effen en het dessin laten we afhangen van hoe de verschillende stof van de benen en het lijf qua kleur matchen’, geeft Mark aan.

Trias krijgt nieuwe pakken, omdat de huidige hard aan vervanging toe zijn. Tevens heeft Trias met de huidige en nieuwe sponsors nieuwe contracten afgesloten. Nog een reden om de kleding te vervangen. De pakken gaan eind mei in bestelling. De verwachting is dat medio augustus de nieuwe kleding binnenkomt.


Maarten (Hunter) helpt Anne Marit met het vinden van de goede maat voor haar nieuwe shorttrackpack. Maarten (Hunter) helpt Anne Marit met het vinden van de goede maat voor haar nieuwe shorttrackpack.
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: