FK SHORTTRACK OP NATUURIJS ‘It giet oan!’

Geplaatst op 09-02-2012 door Justin in Algemeen

Leeuwarden - Zondag 12 februari wordt voor het eerst in de geschiedenis het Fries kampioenschap Shorttrack op natuurijs verreden

Plaats van handeling is de ijsbaan in Weidum. Die ligt in de oksel van de Dekemawei en Hegedyk. De wedstrijd begint om 11 uur en is rond 14 uur afgelopen.

De organisatie is in handen van Trias Shorttrack uit Leeuwarden onder auspiciën van de KNSB. Het bestuur van Shorttrack Club Thialf uit Heerenveen is erg enthousiast en heeft toegezegd de organisatie waar nodig van harte te ondersteunen. Inschrijving voor de wedstrijd staat vrij voor leden van Shorttrack Club Thialf uit Heerenveen en Trias Shorttrack Leeuwarden en rijders van het Gewest Friesland. De wedstrijd is voor alle categoriën (pupillen, junioren en senioren). De trainers van de beide verenigingen ondersteunen dit initiatief, de trainer van de Friesche Selectie (Henk Bos) vindt het een machtig initiatief. Het Friese gewest is toonaangevend en de Friese titel die hier aanhangt is één die telt!

Shorttrackers die willen meedoen kunnen zich tot uiterlijk 12 uur op zaterdag 11 februari aanmelden via het contactformulier op de site van Trias Shorttrack (kies voor Contactpersoon: Redactie). Deze pagina is te bereiken door op deze link te klikken.

Voor vragen of meer informatie: Paul Brunsmann (0653 339911) Jules Jansen (0628 578452) Maarten Visser (0646 393383)

Locatie: Weidum
Start: 11.00 uur
Eind: Ong. 14.00 uur

IT GIET OAN!


Shorttrack Natuurijs
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: