een medaille voor een medaille

Geplaatst op 30-04-2014 door Irma in Algemeen

Huldiging kampioenen

Eind maart - In Thialf werd met een gezellig avond het seizoen 2013/ 2014 van het gewest Fryslan afgesloten. Een avond voor de kunstschaatsters, langebaan, inline skaten en de shorttrackers.
Ook wordt er op deze avond aandacht besteed aan alle Nederlandse kampioenen, Europese kampioenen, Wereld kampioenen en Olympisch kampioenen.
En ja, die zijn er allemaal binnen het gewest Fryslan!

Na een presentatie over het nieuwe thialf mogen dan de kampioenen naar voren komen. Via de groene loper worden ze door de zaal met applaus naar het podium begeleidt, een heel eind volgens Sybren.

Voor Trias staan Tjerk, Sybren en Jasper op het podium. Jammer genoeg ontbreekt Nathan maar die heeft nu een hele goeie reden om volgend jaar weer een kampioenschap op zijn naam te schrijven zodat hij er zeker volgend jaar bij kan zijn.
Tjerk krijgt een huldigingsmedaille voor zijn titel op het Europese kampioenschap in Sofia, zijn Nederlandse titel bij het NK shorttrack in Amsterdam en de Nederlandse titel voor de aflossing ook bij het NK in Amsterdam.
Sybren en Jasper krijgen de medaille voor hun Nederlandse titel op de aflossing tijdens het NK in Amsterdam.

Zo krijg je dus een medaille voor een medaille.


Trias shorttrack - relayteam heren junior C afgelopen seizoen Nederlands Kampioen Trias shorttrack - relayteam heren junior C afgelopen seizoen Nederlands Kampioen Trias shorttrack - relayteam heren junior C afgelopen seizoen Nederlands Kampioen
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: