Donderdagavond ‘Gratis rondjes’ bij Trias Shorttrack

Geplaatst op 22-09-2015 door Jurgen in Algemeen

Liefhebbers van shorttrack kunnen donderdagavond 24 september 2015 in de nieuwe 11stedenhal in Leeuwarden hun hart ophalen bij Trias Shorttrack. Ze kunnen de trainingen van de shorttrackers van het Gewest Fryslân en de pupillen van Trias Shorttrack bijwonen. En als klap op de vuurpijl kunnen belangstellenden tijdens een tweetal clinics ook zelf ervaren hoe het is om snelle rondjes op een ijshockeybaan te draaien.

De avond start met een demonstratietraining van de gewestelijke rijders tussen 18.00 uur en 18.30 uur. De belangstellenden krijgen om 18.45 uur de gelegenheid om tijdens de eerste clinic onder deskundige leiding van de Trias Shortrack-trainers de snelheid van de toppers te evenaren. Van 19.30 uur tot 20.15 uur laten de jongste leden van Trias Shorttrack het publiek zien dat ook jonge shorttrackers over de baan kunnen razen. Van 20.15 uur tot 21.00 uur mag de tweede groep enthousiastelingen meedoen aan de laatste clinic van de avond.

Om er zeker van te zijn aan de clinic mee te kunnen doen, kunnen belangstellenden zich opgeven - stuur een mailtje via deze link. Deelnemers wordt geadviseerd om warme sportieve kleding en handschoenen aan te trekken. Trias Shorttrack zorgt voor de schaatsen en een helm.


(Bron: Jurgen Schrijft)


Do 24 sept - Clinics tijdens de shorttrack avond van OPEN11S
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: