De Elfstedenhal

Geplaatst op 08-10-2015 door Karin in Algemeen

Dan stap je binnen in de nieuwe ijshal, je ziet je ogen uit, alsof je langs de huizen schaatst en bij elke deur wel even wilt aanbellen voor een warme chocolademelk, gluren door de ramen, en elke deur gaat open, de rest van de hal kun je naar buiten kijken, en het voelt alsof je buiten bent. De kleedhuisjes op het midden van de baan missen volgens oud shorttracker Peter van der meer ( tevens mijn man) nog een paar gordijntjes. In de buitenbaan zijn wat langebaan schaatsers bezig met een training, prachtige lange halen over het ijs.

Het ijs in het midden van de hal ligt er nog spiegelglad bij, klaar voor de shorttrack ijzers. De eerste shorttrack les begint voor de pupillen, iedereen trekt vol enthousiasme de schaatsen aan geholpen door ouders, sommigen voor het eerst op shorttrack schaatsen, en anderen al een paar seizoenen, maar allemaal voor het eerst in de nieuwe ijshal. Daar gaan ze, op het spiegelgladde ijs komen de eerste strepen.

Onwennig zie je sommigen nog een beetje stuntelen, maar naar mate de les vordert, al wat zekerder, dat is het mooie van kinderen, ze zien geen gevaar, en gaan gewoon! 

Bijna allemaal hebben ze de mooie nieuwe trias pakken aan, dat ziet er toch gaaf uit al dat blauw op het witte ijs.

Ook staan de trainers weer vol enthousiasme voor hun kroost, het schaatsseizoen kan beginnen !!!

 


Bijna allemaal hebben ze de mooie nieuwe trias pakken aan, dat ziet er toch gaaf uit al dat blauw op het witte ijs. Dan stap je binnen in de nieuwe ijshal, je ziet je ogen uit, alsof je langs de huizen schaatst (foto genomen tijdens Clinic) Ook staan de trainers weer vol enthousiasme voor hun kroost, het schaatsseizoen kan beginnen !!!
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: