TRIAS AMELAND WEEKEND 2012

Geplaatst op 14-05-2012 door Rutger in Algemeen

Leeuwarden - Ameland 2012 komt er weer aan!

Nog een week of 2 en het is zover, dan verzamelen we allen weer op de pier van Holwerd.
Net als alle andere jaren belooft het ook dit jaar weer een sportief en gezellig weekend te worden.

We zullen vrijdag 1 juni rond een uur of 16.00 verzamelen bij de boot, deze zal om 16.30 uur vertekken.
Bij aankomst op Ameland zullen we gezamelijk naar de fiets verhuur gaan voor degene die nog een fiets/mountainbike nodig heeft, vanuit hier vervolgen we onze reis naar Buren waar de kampeerboederij staat.
Na allen wat geïnstalleerd te zijn zullen we gezamelijk een hapje eten en dan beginnen met de eerste training gevolgd door een spel voor jong en oud.

Zaterdag 2 juni zullen we de trainingen hervatten na het ontbijt en tegen de lunch weer terug keren. Na de lunch zal de tweede training van de dag van start gaan om in de loop van de middag weer terug te keren voor een beetje ontspanning. 's Avonds zullen we eerst weer gezamelijk eten waarna we weer een activiteit hebben voor jong en oud.

Zondag 3 juni zullen we na het ontbijt de laatse training hebben van het weekend. Deze zal inhouden dat er gezamelijk een ronde via de vuurtoren over Ameland wordt verreden, bij de vuurtoren zullen de moeders/vaders klaar staan met een kleine versnapering. Weer terug bij de kampeerboerderij zal er een lunch zijn alvorens we met zijn allen de boel gaan opruimen.
De boot vertrekt weer om 15.30 uur vanaf Ameland en zal rond 16.15 uur weer aankomen op de pier van Holwerd.

Nog een paar belangrijke punten:

 • Het is een trainingsweekend, dus zorg voor voldoende sportkleding, warme kleding en zwemkleding en (extra) schoenen.
 • Deelname aan de gezamenlijke trainingen is verplicht.
 • Elke deelnemer zal corvee dienst hebben.
 • Junioren onder de 16 jaar mogen niet mee op stap.
 • Sportschoenen.
 • Toiletartikelen.
 • Handdoeken/theedoek.
 • Slaapzak/kussensloop.
 • Petje voor in het bos (tegen teken).
 • Pupillen: ‘dagelijkse’ fiets voor verplaatsing op het eiland.
 • Junioren en Senioren: mountainbike.

En dan nog dit: geef niet te veel snoep en chips mee! Blikjes Energydrank (bijv. Red Bull en Powerdrink) zijn ten strengste verboden. Degenen die dit mee hebben, gaan met de eerste volgende boot terug naar Holwerd!!!

 

Hieronder staat de officiële uitnodiging:

Hierbij nodigen we jullie uit voor ons jaarlijkse trainingsweekend van 1, 2 en 3 juni 2012 op Ameland. Ondanks het frisse voorjaar hopen we natuurlijk dat de tempraturen begin juni wat hoger liggen zodat we lekker veel buiten kunnen trainen en ander activiteiten kunnen doen.
Met de junioren en senioren zullen we de trainingen weer grotendeels op de mountainbike doen en met de pupillen zullen we voor de nodige loop- en techniek trainingen weer goed gebruik maken van het bos en het strand.

De pupillen nemen een fiets mee voor vervoer op het eiland. Willen de junioren en de senioren die niet in het bezit van een mountainbike, dit aangeven op het aanmeldingsformulier? Dit tevens even mailen naar markscheepstra@gmail.com  .We huren dan collectief mountainbikes op Ameland. (kosten, ca. € 15,-, worden doorberekend).

De kampeerboerderij “de Westhoeke” in Buren is dit weekend weer de uitvalbasis voor de trainingen en activiteiten. Adres: Pastoor Scholtenweg 9, 9164 KK Buren (Ameland) tel. 0519-542056

Wil je mee naar Ameland, geef je dan op voor  18 mei  2012  door het opgavenformulier in te vullen en te mailen naar info@triasshorttrack.nl. De kosten van dit weekend bedragen opnieuw € 55.- per persoon.
Dit bij opgave graag overmaken op:TRIAS Shorttrack Leeuwarden
Rekeningnummer 29.60.52.124
onder vermelding van Ameland 2012.

Sportieve groeten,
Trainers en bestuur Trias

Organisatie Ameland:
Maarten Visser              06-4639 3383
Mark Scheepstra           06-4213 6531
Abe Bosma                   06-2240 0800


Sportief op het strand 2011 Vooraanzicht van de Westhoeke
Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: