Wedstrijdlicentie

Wedstrijdlicentie

Een wedstrijdlicentie shorttrack heb je nodig om mee te mogen doen aan de shorttrackwedstrijden (m.u.v. onze club- en trainingswedstrijden).

Dit kan via https://mijn.knsb.nl/login

Heb je al een wedstrijdlicentie voor langebaan of skeeleren, controleer ook of je al een wedstrijdlicentie voor het shorttracken hebt. Zo niet, vraag deze alsnog aan. Je moet een shorttracklicentie hebben, wil je mee kunnen doen aan de shorttrackwedstrijden.
Als vereniging geef je daarbij natuurlijk onze eigen Trias shorttrack aan.

Heb je nog geen enkele wedstrijdlicentie, dan kun je ook eenvoudig via https://mijn.knsb.nl/login een wedstrijdlicentie shorttrack aanvragen. Volg de instructie op de site van de KNSB.

Inschrijven voor wedstrijden

Het inschrijven voor een shorttrackwedstrijd verloopt anders dan voor een langebaan- of skeelerwedstrijd. Het systeem van de shorttrackwedstrijden verloopt via http://shorttrackonline.info/competitions.php.
Op deze site kun je zien welke wedstrijden er zijn en tijdens de wedstrijden zijn de resultaten van de wedstrijd in de meeste gevallen live te volgen.
Na afloop van de wedstrijden zijn de gegevens te raadplegen en kun de tijden zelf per rijder geraadpleegd worden.

Het inschrijven voor een shorttrackwedstrijd verloopt via Truus de Boer (truus.deboer@hotmail.com) voor de pupillen en via Peter v.d. Meer (hpvandermeer@online.nl ) voor de junioren en de internationale wedstrijden.


Sidijk logo Rabobank logo Idenza logo CBC logo

Voeg Trias toe op: